Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50 €
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα (visa, master card κ.α), ολοκληρώνεται μέσα της υπηρεσίας i-bank e-Simplify της Εθνικής τράπεζας, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Όλα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά  στην υπηρεσία e-Simplify της Εθνικής τράπεζας. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 31600432145
IBAN: GR2801103160000031600432145
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΠΟΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ ΜΠΟΤΣΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΟΕ

Μεταφορά εμβάσματος από άλλη τράπεζα: Ο πελάτης θα πρέπει να επιλέξει "Τα έξοδα βαρύνουν τον Εντολέα". Σε κάθε περίπτωση τραπεζικών προμηθειών, το σύνολό τους θα επιβαρύνεται ο Εντολέας (πελάτης), διαφορετικά η πληρωμή δεν θα γίνεται δεκτή.

Εξόφληση και ισχύ παραγγελίας: Όλες οι παραγγελίες με «αναμονή πληρωμής», παραμένουν σε ισχύ από την ημερομηνία που πραγματοποιήθηκαν έως και 3 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής, οι ανεξόφλητες παραγγελίες θα ακυρώνονται.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η Πληρωμή γίνεται μέσω της υπηρεσίας «Αντικαταβολή» που παρέχει η ACS με €1 επιπλέον επιβάρυνση, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Ο παραλήπτης πληρώνει κατά την παραλαβή του δέματος.


BACK TO TOP