Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50 €
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Όροι χρήσης

H petiteville.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω διαδικτύου, το οποίο ανήκει στην εταιρεία ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ – ΜΠΟΤΣΗ ΕΥΘΥΜΙΑ Ο.Ε. με Α.Φ.Μ 800920918 και έδρα την Σκουφά 159, Άρτα.

Ο επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης, τους οποίους καλείται να αποδεχτεί στο πλαίσιο διενέργειας συνδιαλλαγών από απόσταση. Με την είσοδο του επισκέπτη στην petiteville.gr τεκμαίρεται ότι έχει λάβει γνώση των όρων, αποδέχεται αυτούς και παραιτείται από κάθε αξίωση ήθελε προκύψει από την επίσκεψή του, καθώς και αναλαμβάνει την υποχρέωση τήρησής τους, τόσο στο πλαίσιο της σύμβασης που καταρτίζεται με την αποδοχή τους, όσο και στο πλαίσιο της γενικής υποχρέωσης για τήρηση της νομοθεσίας. Το petiteville.gr δύναται να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του χωρίς καμία προειδοποίηση κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια. Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους όρους χρήσης. Η χρήση του petiteville.gr μετά την ως άνω τροποποίηση λογίζεται σαν αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν. Σε περίπτωση μη συμφωνίας του χρήστη με οιονδήποτε εκ των όρων χρήσης απαγορεύεται ρητά να προβεί στη χρήση του petiteville.gr.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η petiteville.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει στην ιστοσελίδα της, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται, όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, τα οποία είτε δεν μπορούσαν να προβλεφθούν είτε έχουν προκύψει ακούσια είτε λόγω ανωτέρας βίας. Η petiteville.gr δε φέρει ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα, καθώς η σχετική ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους επί μέρους προμηθευτές της.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η petiteville.gr δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για ζημιές οι οποίες τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου για την υπαναχώρηση/ επιστροφή – αντικατάσταση προϊόντων)

Επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Η petiteville.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της διαθεσιμότητας ή μη του προϊόντος.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα petiteville.gr παρέχει το περιεχόμενο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του ‘’όπως ακριβώς έχουν’’ (ονόματα, φωτογραφίες, κ.λπ.).

Η petiteville.gr δεν ευθύνεται για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής φύσης ούτε και για τυχόν ζημίες τις οποίες μπορεί να υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων στις οποίες προβαίνει ο χρήστης με δική του ευθύνη (για παράδειγμα υποκλοπές, αποκρυπτογράφηση κωδικών, διάδοση ιών (virus), σε προβλήματα κατά τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών , απώλεια δεδομένων, κ.λπ). Η petiteville.gr χρησιμοποιείται ως έχει, χωρίς εγγύηση, ρητή ή έμμεσα δηλωμένη και ανάλογα με τη διαθεσιμότητά της.

Η petiteville.gr δεν ευθύνεται για οποιουδήποτε είδους ζημία (θετική,αποθετική, εξ αμελείας, ενδοσυμβατική ή άλλη) παρεχόμενη από την αδυναμία πρόσβασης των χρηστών σε αυτή, παύση του συνόλου ή τμημάτων αυτής, καθυστέρηση, μη παράδοση, κακή ποιότητα λήψης των υπηρεσιών ή απώλειας περιεχομένου τους, την ύπαρξη κάθε είδους λαθών.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα αυτή αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας PETITE VILLE. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται κατά τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχόμενου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιαδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της petiteville.gr ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία και το ηλεκτρονικό κατάστημα ή τρίτα μέρη συμβεβλημένα, καθώς και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της PETITE VILLE και του petiteville.gr ή και των τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PETITE VILLE δε θα πρέπει για κανένα λόγο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Η petiteville.gr είναι εναντίον της συγκέντρωσης δεδομένων ανηλίκων, δηλαδή ατόμων κάτω των 18 ετών.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας petiteville.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή μέσω e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου, το οποίο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, άσεμνο, χυδαίο, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια ή εμφανίζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιοδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οιοδήποτε τρόπο και οιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άσχετα με άλλους χρήστες.

Ο επισκέπτης/χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι η petiteville.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, να διακόψει τη χρήση των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες της και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου της στους επισκέπτες/χρήστες που κρίνει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων. Ουδεμία ευθύνη φέρει η petiteville.gr απέναντι στο χρήστη για την ως άνω διακοπή ή για κάθε περίπτωση απαίτησης που σχετίζεται με την διακοπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η petiteville.gr δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την επικοινωνία του χρήστη με τρίτους παρόχους, οι οποίοι διαφημίζονται στην ιστοσελίδα και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

Οι εκπτωτικοί κωδικοί έχουν συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και εμφανίζονται στο πρώτο βήμα της παραγγελίας.

Οι εκπτωτικοί κωδικοί  δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προωθητικές ενέργειες.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Γίνονται αποδεκτές οι παραγγελίες και εκτελούνται οι αποστολές των παραγγελιών εντός Ελλάδας και Κύπρου. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών μεταξύ 9:00 π.μ. - 17:00 μ.μ.

Οι διάφορες προσφορές των προϊόντων που εμφανίζονται στο κατάστημα, είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές που αναγράφονται είναι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α.. Η petiteville.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα που αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που η αγορά έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας για τη διασφάλιση του κατόχου αυτής, η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο στον αγοραστή, ο οποίος θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του αυτοπροσώπως επιδεικνύοντας την αστυνομική του ταυτότητα ή το διαβατήριό του. Απαγορεύεται η παραλαβή παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο, εκτός εάν ο αγοραστής εξουσιοδοτήσει κάποιο τρίτο πρόσωπο εγγράφως. Και στην περίπτωση της έγγραφης εξουσιοδότησης, ο εξουσιοδοτούμενος θα πρέπει να επιδείξει τα ως άνω έγγραφα προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των προϊόντων που έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η παράδοση γίνεται το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον προηγούμενα έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης δύναται να παραταθεί.

 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Οι παρόντες όροι χρήσης και η χρήση του διαδικτυακού τόπου petiteville.gr διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, από τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τις σχετικές Διεθνείς Συνθήκες. Σε περίπτωση που κάποιος από τους όρους κριθεί άκυρος ή ακυρώσιμος, η ακυρότητα ή η ακυρωσία δεν θα επηρεάσει την ισχύ των λοιπών όρων. Αρμόδια για την επίλυση οποιαδήποτε διαφοράς προκύψει από τη χρήση του διαδικτυακού τόπου petiteville.gr ή σχετικά με την ερμηνεία ή εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης ή εξ αφορμής αυτών είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για κάθε διευκρίνηση σχετική με την petiteville.gr οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2681077163 ή να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση petiteville@yahoo.com.


BACK TO TOP