Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50 €
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Τρόποι Παραγγελίας

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Διαδικτυακά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας συγκεντρώνοντας τα προϊόντα που επιθυμείτε με "Προσθήκη στο καλάθι" και επιλέγοντας τις ποσότητες που θέλετε. Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται αφού συμπληρώστε τα στοιχεία παραλήπτη στο checkout και επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Κατόπιν αυτού, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας στο e-mail που δηλώσατε.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο τηλ: 2681 077163

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να περάσετε από το μας κατάστημα στην Σκουφά 159, Άρτα όπου και θα παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας. Επιλέξτε στους τρόπους αποστολής " ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ " ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά. Παραλαμβάνοντας τα προϊόντα σας από τα καταστήματά μας δεν χρεώνεστε τα έξοδα μεταφοράς.

ΜΕ E-MAIL

Μπορείτε να μας στείλετε email στο info@petiteville.gr με τον τίτλο ή τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση θέλετε. Ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.


BACK TO TOP