Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50 €
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Επιστροφές / Αλλαγές

Επιστροφές

 Επιστροφή λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος 

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος από εμάς έχετε δικαίωμα επιστροφής εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη, να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο και να έχετε διαθέσιμη την απόδειξη πώλησής του. Τα έξοδα αποστολής του ορθού προϊόντος καλύπτονται από εμάς. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει στην διεύθυνση: ( διεύθυνση )

Σε περίπτωση που βρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του και αντικατάστασής του. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνουν αποκλειστικά εμάς. 

Σε κάθε περίπτωση από τις παραπάνω, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 2681 077163), είτε με email μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας ή απευθείας στο e-mail (info@petiteville.gr)

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο αν και εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του είναι άθικτη, περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο και έχετε διαθέσιμη την απόδειξη πώλησής του. Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται στα προϊόντα (εσώρουχα, μαγιώ, κάλτσες, καλσόν καιαξεσουάρ μαλλιών).

Όλα τα προϊόντα πρέπει να φέρουν όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους, καθώς και τη συσκευασία που τα συνόδευε.

Όταν παραλάβετε τα προϊόντα αναγνωρίζουμε ότι θα δοκιμαστούν για να επιβεβαιώσετε ότι ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Επειδή κάποια από αυτά έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα, σας παρακαλούμε να φοράτε πάντα εσώρουχα κατά τη δοκιμή τους. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικά (τηλ.:), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας ή απευθείας στο e-mail: (email).

Ο πελάτης φέρει πάντα την απόλυτη ευθύνη για την επιστροφή του προϊόντος στη διεύθυνση που αναγράφεται στο Δελτίο Επιστροφής, καθώς η εταιρεία – παραλήπτης αδυνατεί να αναζητήσει το δέμα σε οποιαδήποτε μεταφορική.

Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει στην διεύθυνση: (Όνομα παραλήπτη, Διεύθυνση). Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας, καθώς δε φέρουμε ευθύνη για προϊόντα που τυχόν χαθούν ή υποστούν ζημιές κατά την επιστροφή τους προς εμάς.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους όρους επιστροφής. Στην περίπτωση μη τήρησης των αναγραφόμενων όρων, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με το κόστος αποστολής.

 

Εσφαλμένη Επιστροφή

Αν το ποσό της επιστροφής σας είναι εσφαλμένο, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο μας και θα λύσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι η PetiteVille διατηρεί το δικαίωμα απόρριψης μιας επιστροφής που δηλώθηκε ή αποστάλθηκε εκτός της καθορισμένης χρονικής περιόδου, καθώς και επιστροφής που περιέχει ενδύματα που δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτήν της παραλαβής.


BACK TO TOP